Oznámení pro klienty AXA

Vážení klienti,
vítejte v UNIQA!

15. října 2020 skupina UNIQA Insurance Group dokončila akvizici společností AXA v České republice, na Slovensku a v Polsku. Společnosti AXA v těchto zemích postupně přejdou pod značku UNIQA.

Chceme Vás ubezpečit, že začlenění společností AXA do skupiny UNIQA pro Vás neznamená žádnou změnu a z Vaší strany není třeba podnikat žádné kroky.

Od 15. 1. 2021 se budeme už pod značkou UNIQA starat i o AXA-smlouvy doplňkového penzijního spoření, penzijního připojištění a AXA-smlouvy o investicích do podílových fondů a investičních programů.

Seznamte se, prosím, s následujícími informacemi.

K 15. 1. 2021 se mění identifikační a kontaktní údaje AXA spoločností, následovně:

AXA pojišťovna a.s. a AXA životní pojišťovna a.s. budou i nadále vystupovat pod svými obchodními jmény až do sloučení s UNIQA pojišťovnou, a.s., které nastane v průběhu roku 2021 a budeme Vás o něm řádně a včas informovat.

Seznamte se, prosím, s následujícími informacemi.

K 15. 1. 2021 se mění kontaktní údaje společností AXA pojišťovna a.s, a AXA životní pojišťovna a.s., následovně:

V těchto dnech dokončujeme také změnu označení obchodních míst AXA na UNIQA. Chceme Vás ujistit, že začlenění společností AXA pod značku UNIQA nepředstavuje žádnou změnu pro obsluhu klientů. Klienti AXA mohou na všech stávajících obchodních místech i nadále využívat produkty a služby tak, jak byli zvyklí.

Seznam všech obchodních míst AXA naleznete zde
V průběhu druhé poloviny roku 2021 budou klienti AXA moci pro vyřízení svých požadavků využívat také síť již existujících poboček společnosti UNIQA.

Výše uvedené změny se nijak nedotýkají současných klientu společnosti UNIQA pojišťovna, a.s.

Dlouholeté zkušenosti obou značek s působením na našich trzích jsou zárukou, že budeme společně pod značkou UNIQA poskytovat produkty a služby té nejvyšší kvality.

Vaše UNIQA

< Zpět na přehled oznámení